Over ons

Kom binnen in ons ruime restaurant, het horeca-hart van de Campus Werkspoor. We heten je warm welkom. Zoek een plekje om relaxed te kunnen werken en haal een goede kop koffie met wat lekkers aan onze open bar. Nodig klanten uit voor een informeel overleg, of kom lunchen met je collega’s. Basecamp is de ontmoetingsplek voor iedereen. De plek om bij te praten, op te laden en je thuis te voelen.

Wesley “Ik vind het belangrijk dat mensen zich hier welkom voelen. Dat je je verzorgd voelt. Geen standaard kop koffie uit een machine, maar koffie waar echt aandacht aan is besteed. Een lunch die niet alleen lekker is, maar ook gezond. Eten waar je blij van wordt en een plek waar je dat ‘samen’ gevoel hebt. Dat is Basecamp.”

Campus werkspoor is een verzameling van jonge bedrijven in een historisch pand met een groot verleden. Deze bedrijven willen geen modern glas paleis, maar een ouder gebouw met een verhaal. De creatieve inrichting past bij de creatieve geest van deze start-ups. Het gebouw is neergezet door Pegus in 1937. Vanuit deze locatie werd de hele stad Utrecht voorzien van elektriciteit en stadswarmte.