Basecamp is het restaurant en horecahart van Campus Werkspoor. Prachtig gelegen in het monumentale hoofdgebouw zorgt team Basecamp ervoor dat iedere bezoeker zich welkom voelt. Basecamp is de ontmoetingsplek van Campus Werkspoor waar je werkt en ontspant. We beschikken over een prachtige binnentuin waar je heerlijk kunt vertoeven tijdens de zonnige dagen. Geniet mee van het dagelijkse lunchbuffet of bestel een luxe koffie.

Maak kennis met Basecamp

Aandacht voor het eten, drinken en elkaar

Wesley van de Kuijlen is mede eigenaar van Basecamp: “Ik vind het belangrijk dat mensen zich hier welkom voelen en dat ze zich verzorgd voelen. We serveren geen standaard kop koffie uit een machine, maar koffie waar echt aandacht aan is besteed. En een lunch die niet alleen lekker is, maar ook gezond. We willen eten en drinken bieden waar je blij van wordt en een plek creëren waar je dat ‘samen’ gevoel hebt. Dat is het fundament van Basecamp.”

Lunchen bij Basecamp

Een lunch bij Basecamp is altijd gemaakt van verse producten van topkwaliteit. Het menu is afwisselend, inclusief voldoende vegetarische en veganistische opties. Het aanbod bestaat uit een variatie aan vers brood, verschillende soorten beleg en huisgemaakte spreads, een yoghurtbar met toppings, een uitgebreide saladebar, verse soepen en vruchtensappen.

De lunch wordt dagelijks in buffetvorm geserveerd tussen 11.30 uur en 13.30 uur.

Catering

Wanneer je komt vergaderen of een evenement organiseert, dan verzorgen we heerlijke en verrassende catering. We bieden verschillende drankarrangementen en menu’s. Bij voorkeur gaan we met je in gesprek voor ‘catering op maat’. Het aanbod is altijd gezond en royaal en gemaakt van verse producten die met veel liefde worden bereid. Vegetarische en veganistische opties nemen we altijd mee.

Meer informatie over vergaderen en evenementen bij ons?