Onze tipi is de nieuwste aanwinst in onze vergaderzalen. Een bijzonder object en unieke ruimte, in de lijn van Houtwerk met een eigenzinnige uitstraling. Fotogeniek, functioneel en knus.

De tipi is geschikt voor max. 8 personen en is perfect voor brainstormsessies en andere creatieve bijeenkomsten. De Tipi is gelegen in de voortuin van Basecamp en te herkennen aan de ‘tipische’ vorm. De ruimte heeft een groot, instelbaar TV-scherm met HDMI-kabel, twee whiteboards met stiften, een minibar en een koffiezetapparaat. Verder is de ruimte voorzien van ventilatie en een warmtebron, zodat de Tipi het hele jaar door gebruikt kan worden. Bij warm weer kunnen de deuren open en kun je afwisselen tussen binnen en buiten vergaderen.

Basecamp maakt gebruik van 15% loyaliteitskorting bij de verhuur van de ruimtes. Een bedrijf komt hiervoor in aanmerking als de kantoorruimte is gevestigd op Campus Werkspoor of wanneer een bedrijf met regelmaat ruimtes huurt.

 

Bezetting

1-8 personen

Oppervlakte

20m2

Prijs dag

285 euro

Prijs dagdeel

175 euro

Catering

Verzorgd door Basecamp

Het team van Basecamp verzorgt met alle plezier de catering tijdens jouw vergadering, training of evenement. Of je nou goede koffie, thee met iets lekkers wil, fruit op tafel of belegde broodjes: alles is mogelijk. De lunch kan in de vergaderruimtes geserveerd worden maar ook in buffetvorm in het restaurant. Dit buffet wordt dagelijks met veel liefde bereid en staat klaar van 11:30-13:30 uur.

Basecamp biedt verschillende koffie- en cateringarrangementen maar gaat ook graag met je in gesprek voor een menu op maat. Lees meer op de pagina van Basecamp en neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :