Zorgeloos genieten

Laat ons een fantastische dag voor je organiseren. Van locatie tot decoratie, bij Basecamp nemen we al jouw zorgen weg. Jij bepaalt hoeveel input je geeft, wij bewegen mee. 

De bedrijfsleiders Roos en Noëlle nodigen je graag uit om de locatie te bezichtigingen en jouw wensen van het evenement door te nemen. Vanuit daar wordt de organisatie in gang gezet. We zullen aanwezig tijdens het evenement om alles soepel te laten verlopen en zijn je eerste aanspreekpunt. Na afloop zorgen we natuurlijk voor een fijne afhandeling.

 

De evenementenlocatie die inspireert

Het monumentale pand van Campus Werkspoor kan het decor zijn voor je volgende evenement. De stijlvolle ruimtes, het open restaurant en de groene tuinen rondom zorgen voor een locatie die sfeer en gezelligheid ademt. Van bedrijfsfeestjes tot festivals, voor elke gelegenheid hebben we de perfecte ruimte.

Basecamp (het restaurant)

Het restaurant is uitermate geschikt voor evenementen tot ongeveer 300 personen. Deze ruimte grenst aan de prachtige groene binnentuin en de industriële voortuin. Het heeft veel lichtinval en hoge ramen. De keuken/buffet is in het midden geplaatst, waardoor de gasten een live cooking gevoel krijgen.

The Base

The Base is een grote ruimte van 400m2 en in te zetten voor verschillende doeleinden. Van congressen tot indoor festivals, er is van alles mogelijk. De ruimte is geschikt tot 200 personen in een theateropstelling en tot ongeveer 500 personen staand.

De binnentuin

De binnentuin is ons geliefde pareltje en de perfecte plek voor BBQ’s, zomerborrels, festivals, bruiloften en nog veel meer. De tuin zorgt voor een gezellige en knusse sfeer waar je even in je bubbel kunt blijven.

De Cabin is een vergaderlocatie in de binnentuin die ook is te gebruiken als bijvoorbeeld een fotobooth of silent disco area.

De capaciteit van de tuin is tot ongeveer 300 personen en is daarnaast ook in combinatie te huren met The Base en het restaurant.

De voortuin

De voortuin ligt voor het hoofdgebouw van Campus Werkspoor (16A) en is geschikt tot 1.500 personen. Het is een grote ruimte die speels is opgezet met hoogteverschillen en variërende ondergronden. Een kleiner gedeelte gebruiken is dus ook mogelijk. De omgeving is te omschrijven als industrieel en groen.

Daag ons uit