Een eventlocatie die inspireert

Het monumentale pand van Campus Werkspoor kan het decor zijn voor je volgende evenement. De stijlvolle ruimtes, het open restaurant en de groene tuinen rondom zorgen voor een locatie die sfeer en gezelligheid ademt. Van bedrijfsfeestjes tot festivals, voor elke gelegenheid hebben we de perfecte ruimte.

  • Sfeervolle eventlocatie met een verhaal
  • Geschikt voor evenementen tot 1500 personen
  • Culinaire catering verzorgd door onze keuken
  • Professioneel advies en ondersteuning bij organisatie event

Basecamp (het restaurant)

Het restaurant is uitermate geschikt voor evenementen tot ongeveer 300 personen. Deze ruimte grenst aan de prachtige groene binnentuin en de industriële voortuin. Het heeft veel lichtinval en hoge ramen. De keuken/buffet is in het midden geplaatst, waardoor de gasten een live cooking gevoel krijgen.

The Base

The Base is een grote ruimte van 500m2 en in te zetten voor verschillende doeleinden. Van congressen tot indoor festivals, er is van alles mogelijk. De ruimte is geschikt tot 350 personen in een theateropstelling en tot ongeveer 700 personen staand.

De binnentuin

De binnentuin is ons geliefde pareltje en de perfecte plek voor BBQ’s, zomerborrels, festivals, bruiloften en nog veel meer. De tuin zorgt voor een gezellige en knusse sfeer waar je even in je bubbel kunt blijven.

De Cabin is een vergaderlocatie in de binnentuin die ook is te gebruiken als bijvoorbeeld een fotobooth of silent disco area.

De capaciteit van de tuin is tot ongeveer 300 personen en is daarnaast ook in combinatie te huren met The Base en het restaurant.

De voortuin

De voortuin ligt voor het hoofdgebouw van Campus Werkspoor (16A) en is geschikt tot 1.500 personen. Het is een grote ruimte die speels is opgezet met hoogteverschillen en variërende ondergronden. Een kleiner gedeelte gebruiken is dus ook mogelijk. De omgeving is te omschrijven als industrieel en groen.

Daag ons uit