Bezetting

1-12 personen

Oppervlakte

25 m2

Prijs dag

€300

Prijs dagdeel

€185

Catering

Verzorgd door Basecamp

De Yellow Room biedt ruimte voor 12 personen en heeft één grote tafel. Het is daarmee een uitstekende optie voor een vergadering, training of workshop. De grote ramen laten veel licht binnen en er is ook een klein balkon waar je tussen de bedrijven door even een frisse neus kunt halen. De ruimte is rustig gelegen op de eerste verdieping, boven het restaurant van Campus Werkspoor. LCD-scherm en aansluitingen zijn aanwezig.

Basecamp maakt gebruik van 15% loyaliteitskorting bij de verhuur van de ruimtes. Een bedrijf komt hiervoor in aanmerking als de kantoorruimte is gevestigd op Campus Werkspoor of wanneer een bedrijf met regelmaat ruimtes huurt.

Het meubilair in de Yellow Room is inclusief één grote tafel met maximaal 12 stoelen en heeft een vaste opstelling.

Catering

Het team van Basecamp verzorgt met alle plezier de catering tijdens jouw vergadering, training of evenement. Of je nou goede koffie, thee met iets lekkers wil, fruit op tafel of belegde broodjes: alles is mogelijk. De lunch kan in de vergaderruimtes geserveerd worden maar ook in buffetvorm in het restaurant. Dit buffet wordt dagelijks met veel liefde bereid en staat klaar van 11:30-13:30 uur.

Basecamp biedt verschillende koffie- en cateringarrangementen maar gaat ook graag met je in gesprek voor een menu op maat. Lees meer op de pagina van Basecamp en neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Aanvraagformulier

  • DD slash MM slash JJJJ
  • We zijn doordeweeks geopend van 08:30 tot 17:00. Indien uw bijeenkomst 's avonds of in het weekend plaatsvindt, kunt u afwijkende tijden aanvragen. In het weekend gaan wij open voor min. 100 personen, incl. catering.