Bezetting

1-200 personen

Oppervlakte

400m2

Prijs dag

€1000

Catering

Verzorgd door Basecamp

The Base heeft twee beamerschermen (met elkaar te verbinden), een bar met tap, toiletten en een garderobe. De ruimte is verder flexibel op maat in te richten. Een grote ruimte die is gevestigd op de begane grond, grenzend aan het restaurant.

Basecamp maakt gebruik van 15% loyaliteitskorting bij de verhuur van de ruimtes. Een bedrijf komt hiervoor in aanmerking als de kantoorruimte is gevestigd op Campus Werkspoor of wanneer een bedrijf met regelmaat ruimtes huurt.

Het meubilair in The Base is inclusief 80 stoelen. De opstelling en extra meubilair is op aanvraag.

Voor het huren van The Base hanteren wij een vast tarief. De loyaliteitskorting is wel van toepassing.

Het team van Basecamp verzorgt met alle plezier de catering tijdens jouw vergadering, training of evenement. Of je nou goede koffie, thee met iets lekkers wil, fruit op tafel of belegde broodjes: alles is mogelijk. De lunch kan in de vergaderruimtes geserveerd worden maar ook in buffetvorm in het restaurant. Dit buffet wordt dagelijks met veel liefde bereid en staat klaar van 11:30-13:30 uur.

Basecamp biedt verschillende koffie- en cateringarrangementen maar gaat ook graag met je in gesprek voor een menu op maat. Lees meer op de pagina van Basecamp en neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Boeken

  • DD slash MM slash JJJJ
  • We zijn doordeweeks geopend van 08:30 tot 17:00. Indien uw bijeenkomst 's avonds of in het weekend plaatsvindt, kunt u afwijkende tijden aanvragen. In het weekend gaan wij open voor min. 100 personen, incl. catering.