Vergaderen

Zoek je een inspirerende vergaderruimte in Utrecht? Te midden van Campus Werkspoor, een bedrijfsverzamelgebied in Utrecht, vindt je de vergaderruimtes van Basecamp. Relaxen én werken is mogelijk als de locatie inspirerend is, het eten gezond en de koffie verrukkelijk. Ook bieden wij gratis parkeergelegenheid aan. Op deze bijzondere locatie vind je 4  vergaderruimtes.

  • In de Yellow Room kun je met 12 personen vergaderen aan een grote tafel. LCD scherm en aansluitingen zijn aanwezig.
  • Onze Loungeroom is ingericht met 18 heerlijke lounge stoelen voor een ontspannen, vergadering of presentatie. deze ruimte is voorzien van een beamer.
  • In de Red Room vind je een theateropstelling van 100m2 die ruimte biedt aan ca. 100 personen bij een theater opstelling. Beamer, scherm, microfoon en audio apparatuur zijn altijd aanwezig. De ruimte is ook naar wens in te richten, neem hiervoor contact met ons op.
  • in de Swingroom kun je met 8 personen op een creatieve manier vergaderen. Deze ruimte is geschikt voor out-of-the-box brainstorm sessies. 
    Wij verzekeren dat de sessie met een lach, maar toch serieus begint!

Catering Of je nou goede koffie, thee met iets lekkers wil, fruit op tafel of belegde broodjes: alles is mogelijk. Zo is het mogelijk om lunch in de vergaderruimtes verzorgd te krijgen, of om van ons heerlijk gezonde lunch buffet gebruik te maken. Dit buffet staat dagelijks klaar van 11:30-13:30 en is open voor iedereen! Neem contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.