Maak kennis met onze ruimtes

Met zijn bijzondere ruimtes en centrale ligging is Campus Werkspoor de perfecte plek voor een bijeenkomst, vergadering, training of gesprek. Het monumentale pand huisvest zeven ruimtes die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. Met hun unieke ontwerp en bijzondere opzet bieden de ruimtes een inspirerende omgeving. Een omgeving die uitnodigt de creativiteit te laten stromen.

Elke ruimte is comfortabel ingericht en uitgerust met alle zaken die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Middelen als een beamer met scherm, flip-over en WiFi zijn allemaal aanwezig en inbegrepen in de prijs. Ook de catering tijdens een bijeenkomst verzorgen we met alle liefde.

 

Goede bereikbaarheid

Gelegen in het Werkspoorkwartier in Utrecht is Campus Werkspoor goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Ring Utrecht ligt op korte afstand en naar Station Zuilen loop je in ongeveer 10 minuten. Op het terrein is meer dan voldoende ruimte om te parkeren (betaald). Er is ook een aantal laadpalen beschikbaar.

 

Maak kennis met Basecamp

Vragen?