Bezetting

1-7 personen

Oppervlakte

15m2

Prijs dag

€280

Prijs dagdeel

€160

Catering

Verzorgd door Basecamp

De cabin is gevestigd in onze prachtige binnentuin en leent zich perfect voor kleine gezelschappen. Het vrije en groene uitzicht stimuleert de creativiteit van de deelnemers. Ook deze vergader-unit is van alle gemakken en faciliteiten voorzien, zoals een groot TV-scherm met HDMI-kabel, een whiteboard met stiften en een koffiezetapparaat. Het meubilair bestaat uit een grote ovale tafel met 7 comfortabele stoelen.

Basecamp maakt gebruik van 15% loyaliteitskorting bij de verhuur van de ruimtes. Een bedrijf komt hiervoor in aanmerking als de kantoorruimte is gevestigd op Campus Werkspoor of wanneer een bedrijf met regelmaat ruimtes huurt.

 

Het team van Basecamp verzorgt met alle plezier de catering tijdens jouw vergadering, training of evenement. Of je nou goede koffie, thee met iets lekkers wil, fruit op tafel of belegde broodjes: alles is mogelijk. De lunch kan in de vergaderruimtes geserveerd worden maar ook in buffetvorm in het restaurant. Dit buffet wordt dagelijks met veel liefde bereid en staat klaar van 11:30-13:30 uur.

Basecamp biedt verschillende koffie- en cateringarrangementen maar gaat ook graag met je in gesprek voor een menu op maat. Lees meer op de pagina van Basecamp en neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Boeken

  • DD slash MM slash JJJJ
  • We zijn doordeweeks geopend van 08:30 tot 17:00. Indien uw bijeenkomst 's avonds of in het weekend plaatsvindt, kunt u afwijkende tijden aanvragen. In het weekend gaan wij open voor min. 100 personen, incl. catering.